HISTORIEN

Her blev han firmaets mand. Når alle andre i firmaet gav op over for en svær opgave, så trådte Sune til og løste den. Opgaverne voksede og mere ansvar kom der til. Efter flere års ansættelse, skulle Brødrene Kyhl, fusionere med en anden virksomhed. Det passede ikke ind i Sunes fremtidsplaner og det var her at tankerne om Wørmann Tømrer & Snedker startede. Tanken blev dog hængende, og en opsigelse blev lagt. 1. oktober 2018 blev dagen, hvor virksomheden gik i luften, og vi har leveret kvalitetshåndværk lige siden.


BRONZEMEDALJESune Hollænder Wørmann blev Udlært hos N. H. Hansen & Søn i 2013 og bestod sin svendeprøve som tømrer med udmærkelse, hvilket udløste 2 medaljer og et besøg hos dronningen. Med sans for detaljen, kom Sune under vingerne hos Snedker-tømrerfirmaet Hagedorn, hvor han blev kastet ud i snedkeriets kunst, og kunne udvikle sig og dygtiggøre sig endnu mere i millimeter præcision. Sidenhen blev han ansat som højre hånd for Tømrermester Tobias Kyhl v. Brødrene Kyhl Tømrer & Snedker. 


VI LØSER ALLE FORMER FOR OPGAVER

 

Vi har dygtiggjort os inden for tømrerfaget, og kan løse alle opgaver. Vores spidskompetence er renoveringer og mindre nybyg. Vi har dygtige samarbejdspartnere inden for alle fag, og henviser glædeligt,


Går du med tanker om om at renovere, skifte vinduer eller måske at bygge ud, så kontakt os endelig. Vi lægger stor vægt på at du som kunde er i fokus, og at du føler dig tryg gennem hele byggeprocessen.

REKLAMEVIDEO FOR PAPIRULD

 


KUNDEN I FOKUS

TROFÆER

Medalje modtaget hos DronningenBrev fra Håndværkerforeningen

Medalje modtaget af 3F

Bronzemedalje modtaget som belønning for udvist flid, dygtighed og interesse i læretiden, ved aflagt svendeprøve i 2013.